Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Banda picurare • Claber

de la
1850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Micro-aspersorul cu bandă centrală, Claber, este utilizat pentru udarea zonelor dreptunghiulare. Se folosește pentru instalare la tubul principal de 1/2" (13 - 16 mm), la tubul de alimentare de 1/4" (4 - 6 mm) sau pe coloanele rigide montate pentru instalarea aeriană. Acest micro-aspersor pentru udarea plantelor are efect de stropire sub formă de ploaie delicată de picături. Produsul are acoperire dreptunghiulară, cu distribuție uniformă a apei. Micro-aspersorul cu bandă este ușor de instalat și etanș. Produsul e fiabil și rezistent la coroziune şi rugină. Acest produs îți simplifică munca și te ajută să întreții frumusețea grădinii tale în orice anotimp.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Bandă
  • Brand: Claber
  • Culoare: Portocaliu
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 8000625912575

Produsul Banda picurare • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.