Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor

de la
1900
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul central este ideal pentru udarea peluzelor lungi. Prin intermediul acestui produs vei obține un gazon verde pe tot parcursul sezonului. Corpul și tija modelului sunt fabricate din material din plastic ABS. Datorită calității materialelor, elementele sunt rezistente la șocuri. Ba mai mult, produsul este rezistent la razele UV, motiv pentru care va fi de folos în mai multe sezoane. Acest articol asigură o distribuție uniformă a apei. Intervalul curentului poate fi reglat cu ajutorul șurubului din oțel inoxidabil. Aspersorul are un filtru detașabil care poate fi spălat cu ușurință. Are o cuplare care poate fi montată la sistemul de irigare existent și folosește o garnitură anti-scurgere. Acoperirea apei este de 480 l/oră și zona maximă a gazonului poate atinge 20 m².

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 8000625901098

Produsul Aspersor face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.