Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Aspersor furtun • Claber

de la
1850
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aspersorul pentru furtun, de la Cabler, este potrivit fie pentru udarea zonelor circulare din grădină, fie a zonelor mici comerciale. Acesta vine la pachet cu 10 bucăți de micro-aspersoare. Totodată, instalarea se face în tubul principal de 1/2 inch sau în tubul de alimentare de 1/4 inch. Produsul este ușor de instalat și etanș. Asigură o acoperire de 360 de grade, cu distribuirea uniformă a apei. Diametrul produsului este de 14 mm, acoperirea este de 16 m² iar greutatea produsului este de 18 g. Garanția oferită de producător este de 2 ani.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de manevrat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Aspersor
  • Brand: Claber
  • Material: Plastic
  • Culoare: Multicolor
Cod EAN: 8000625912568

Produsul Aspersor furtun • Claber face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Microirigatii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.