Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Adaptor furtun pentru debit mare, 19 mm

de la
950
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

O grădină frumoasă, verde și îngrijită, are nevoie de udare continuă, pentru a spori rezistența și pentru a încuraja creșterea plantelor. Dacă folosești accesorii potrivite, transformi grădinăritul într-o plăcere. Adaptorul pentru furtun, de 19 mm, de la Verve, îți dă posibilitatea să uzi grădina pe toată suprafața ei, chiar și în zonele mai greu accesibile. Adaptorul pentru furtun este compatibil cu fitinguri, robineți pentru furtun și cu orice pompă de grădină. Acest adaptor albastru, din plastic, poate fi montat rapid, fără mult efort. Este confecționat dintr-un material plastic de calitate, care rezistă la intemperii și umezeală. Adaptorul este uşor de manevrat și destul de rezistent în timp.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent la uzură

Ușor de folosit

Specificaţii

  • Tip produs: Adaptor
  • Brand: Verve
  • Diametru (mm): 19
  • Culoare: Albastru
  • Material: Plastic
  • Garanție (ani): 1
Cod EAN: 3663602954774

Produsul Adaptor furtun pentru debit mare, 19 mm face parte din Irigații, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Furtunuri și accesorii. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.