Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Intreținere sol și plante

Pentru ca noul tău proiect de grădinărit să dea roade, ai nevoie de produse inovatoare care contribuie într-o mare măsură la schimbarea aspectului grădinii tale. În același timp, produsele destinate întreținerii solului, disponibile în gama largă gândită de Brico Depot, garantează rezultate incredibile, ce te vor surprinde de la prima utilizare.

Dacă ai nevoie de un substrat eficient pentru întreținerea plantelor de apartament, ai posibilitatea să alegi dintr-o varietate de produse esențiale, disponibile pe site-ul sau în magazinele Brico Depot. Calitative și practice, aceste substraturi îmbunătățesc solul iar plantele vor avea o viață mai lungă.

Pe de altă parte, dacă grija ta principală se răsfrânge asupra plantelor existente în grădină atunci alege fertilizanții. Ei au rolul de susținere a sănătății florilor, apoi se absorb sărurile minerale din interiorul solului. Le vei găsi la prețuri atractive și avantajoase pentru toate persoanele pasionate de arta grădinăritului, alături de numeroase accesorii decorative interesante, ce vor schimba rapid și cu ușurință ambientul regăsit în cadrul spațiului tău verde.

Susținem mereu grija ta pentru plante și natură, astfel am inclus în gama noastră accesorii de protecție pentru sol, special realizate pentru combaterea apariției buruienilor sau altor elemente nocive pentru flori. Îți garantăm că toate aceste accesorii inedite te vor ajuta constant, din punctul de vedere al eficienței sau al confortului personal.

Cumpără fără griji produsului tău preferat de la Brico Depot! Ai posibilitatea să optezi pentru două metode sigure în ceea ce privește comanda - livrarea la domiciliu sau ridicarea produselor direct din magazinele Brico.

banner outdoor

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Neva
Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.
Denia
Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simti la fel de confortabil în gradina ca si în sufragerie. Acest concept se bazeaza pe produse atractive, usor de depozitat, cu design inteligent si rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Îngrășămintele naturale: Ce soluții eco ai pentru un sol mai roditor Îngrășămintele naturale: Ce soluții eco ai pentru un sol mai roditor
Chiar dacă ai o grădină mare sau doar câteva ghivece pe balcon, sigur îți dorești că plantele tale să crească repede, să fie rezistente și să dea roade bogate. Una dintre soluțiile pe care...
citește mai mult
Cum să te pregătești pentru plantare Cum să te pregătești pentru plantare
Atunci când adaugi plante noi în spațiul tău exterior ai parte de una dintre cele mai mari satisfacții oferite de activitățile din grădină, dar trebuie să depui și multă muncă. Aceasta imp...
citește mai mult