Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mortar 10 kg • Sunday

de la
7000
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Mortarul este un material de construcție pe care îl poți folosi pentru asamblarea gratarelor de grădină, din cărămizi sau beton. Mortarul este format dintr-un amestec de nisip, apă și un liant – de regula se folosește cimentul, varul sau ipsosul, ca element de legătură între materiale de construcție solide (cărămizi, piatră, prefabricate, plăci BCA). Pentru un grătar de exterior, pentru grădină, este nevoie de mortar la 10 kg, pentru ca asamblarea grătarului să se facă cât mai ușor. În acest mod te poți bucura de grătar în curtea ta, cu un grill exterior din beton ori cărămidă.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de folosit

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Mortar
  • Brand: Sunday
  • Material: Mortar

Cod EAN: 8018459101812

Produsul Mortar 10 kg • Sunday face parte din Grătare, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Accesorii grătare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.