Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Carbune gratar, 3 kg • Don Carbone

de la
1300
lei/buc
4.33 lei / kg
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Aer curat, grătar delicios și timp de calitate petrecut în familie. Iar ca totul să fie perfect, îți prezentăm cărbunii de lemn, se aprind ușor, sunt eficienți și oferă o aromă deosebită mâncării. Cantitatea produsului este 3 kg. Bucură-te de momentele petrecute alături de familie sau de prieteni cu mâncare bună, clipe de relaxare, voie bună și povești interesante. Cărbunii sunt de calitate, la un preț foarte accesibil. Aceștia sunt fabricați din lemn de fag, oferind o savoare aparte cărnii, legumelor sau peștelui. Achiziționează acum cărbunii de lemn și bucură-ți toți apropiații cu cel mai bun și mai delicios grătar.

 

Avantaje şi beneficii

Rapiditatea aprinderii

Nivel ridicat de carbon

Specificaţii

  • Tip produs: Cărbune
  • Brand: Don Carbone
  • Cantitate (kg): 3

Cod EAN: 6423594000036

Produsul Carbune gratar, 3 kg • Don Carbone face parte din Grătare, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Combustibili şi aprinzătoare. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.