Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Gratare carbuni

Cele mai căutate

Produse din categoria Gratare carbuni


În magazinele noastre găsești o mulțime de soluții pentru amenajarea grădinii, tu doar pregătește lista cu invitați.

Pe lângă că reușește să aducă împreună oameni dragi, prieteni, familia, grătarul este o soluție ingenioasă de a pregăti carne sau legume mai sănătoase, în aer liber, fără a face miros de fum și mâncare în casă. Găsește și tu grătarul potrivit la Brico Depot.

Ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată, având disponibile următoarele modele:

 • Grătar din oțel
 • Grătar din cărămidă
 • Grătar din ciment
 • Grătar tip șemineu
 • Grătar pe roți

Fie rotund sau dreptunghiular, șemineu sau clasic, la Brico Depot poți alege grătarul ideal de la următoarele brand-uri disponibile:

 • Barren
 • Dallas
 • GoodHome
 • Kembla
 • Longley
 • Monterrey
 • Oasi
 • Rockwell
 • Russel

Indiferent de design-ul curții sau grădinii tale, un grătar se va potrivi întotdeauna oricărui peisaj. La Brico Depot găsești grătar în mai multe culori, precum:

 • Gri
 • Negru
 • Negru/Verde

Grătarul de exterior se alimentează cu cărbuni, este ușor de montat și întreținut și îți oferă o mulțime de beneficii. Pe lângă mâncarea sănătoasă pe care o poți pregăti, vei petrece timp relaxant în aer liber, chiar în confortul de acasă.

Grătarele de la Brico Depot sunt de diferite dimensiuni, de la 62 cm înălțime, la 211 cm. Acestea sunt de diferite modele, de la cele clasice, la complexe, cu spații de depozitare sau rotițe pentru o deplasare mai ușoară sau fixe, tip șemineu.

Întrebări frecvente

 

Ce modele de grătare găsesc la Brico Depot?


La noi găsești grătare pentru toate gusturile și în funcție de nevoile tale, de la branduri cunoscute precum Barren, Dallas, GoodHome, Kembla sau Longley. La Brico Depot găsești grătar tip șemineu, grătar simplu pe roți, grătar din ciment, din cărămidă sau din oțel. Dimensiunile acestora variază între 51 și 100 cm lungime, 46 și 72 cm lățime și 67 și 211 cm înălțime, iar diametrul este între 54 și 57 cm. Grătarele au și diferite forme, în funcție de preferințele tale. Poți opta pentru un grătar rotund sau pentru un grătar prevăzut cu rafturi pentru depozitare.
Cum aleg grătarul potrivit?


Dacă îți dorești un spațiu amenajat, care să fie constant pregătit pentru grătare alături de familie sau prieteni, poți opta pentru un grătar tip șemineu, pentru eleganță și durabilitate sau pentru un grătar din ciment sau cărămidă. Însă, dacă vrei să ai mereu la îndemână un grătar pe care îl poți transporta și monta ușor oriunde, poți alege grătarul clasic, pe roți. Trebuie să iei în considerare și dimensiunile acestuia, dacă se pretează nevoilor tale, mai ales că Brico Depot are o ofertă variată de grătare.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360