Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Jardiniera patrata, maro, 40 x 40 x 44 cm, rachita

de la
10700
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

În cazul în care ai nevoie de o jardinieră din răchită în care să plantezi flori și verdeață, noi îți prezentăm cea mai bună variantă - jardiniera cu dimensiunile de 40 x 40 x 44 cm, alegerea potrivită în cazul în care îți dorești un decor special în grădina ta. Jardiniera este gri, din răchită, cu o împletitură specială, ideală pentru a fi manevrată cu ușurință, dar și pentru a fi curățată cât mai ușor. Această jardinieră este maro, integrându-se perfect atât într-un spațiu interior, cât și într-un spațiu exterior. Are o formă pătrată și este suficient de încăpătoare.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistentă

Calitativă

Specificaţii

  • Tip produs: Jardinieră
  • Culoare: Maro
  • Material: Răchită
  • Formă: Pătrată
  • Lungime (cm): 40
  • Lăţime (cm): 40
  • Înălţime (cm): 44
Cod EAN: 3663602701309

Produsul Jardiniera patrata, maro, 40 x 40 x 44 cm, rachita face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Jardiniere. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.