Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci rotund 9.5 cm, rosu

de la
275
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă îți dorești un vas de mărime medie pentru flori, alege ghiveciul rotund cu diametrul de 9.5 cm. Acesta nu doar că va oferi spațiului tău o schimbare, dar vei avea parte și de un design interesant. Pentru că are o mărime medie este ideal pentru decorarea spațiilor mici, cum ar fi pervazul sau masa. Înălțimea sa este de 8 cm și are o rezistență bună în timp. În plus, menține temperatura constantă pentru că nu va exista acel proces de evaporare, pereții nepermitând ca particulele de apă să pătrundă în interior.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de întreținut

Design clasic

Specificaţii

  • Tip produs: Ghiveci
  • Culoare: Roșu
  • Material: Plastic
  • Formă: Rotundă
  • Diametru (cm): 9.5
  • Înălţime (cm): 8
Cod EAN: 5947017018794

Produsul Ghiveci rotund 9.5 cm, rosu face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.