Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci rotund 14.5 cm, rosu

de la
625
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Dacă vrei să alegi un ghiveci cu diametrul de 14.5 cm poți opta pentru unul rotund, de culoare roșie. Acesta nu doar că este ușor de întreținut, dar va rezista și mai mult timp. Materialul său din plastic menține temperatura constantă, pentru că nu va exista acel proces de evaporare, pereții nepermițând ca particulele de apă să pătrundă în interior. Acesta are înălțimea de 12.5 cm și este potrivit pentru orice decor. În plus, ghiveciul rotund roșu permite udarea plantele fără ca suprafețele pe care este așezat să fie deteriorate.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de întreținut

Design clasic

Specificaţii

  • Tip produs: Ghiveci
  • Culoare: Roșu
  • Material: Plastic
  • Formă: Rotundă
  • Diametru (cm): 14.5
  • Înălţime (cm): 12.5
Cod EAN: 5947017019050

Produsul Ghiveci rotund 14.5 cm, rosu face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.