Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci rotund 11.5 cm, gri

de la
375
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ghivecele din plastic sunt rezistente, nu se sparg, iar durata lor de viață este foarte mare. Astfel că ghiveciul cu formă rotundă de culoare taupe este cea mai bună alegere pentru tine. Acesta are diametrul de 11.5 cm, perfect atât în interior cât și in exterior, dar și pentru grădina sau sera ta. Marele său avantaj este acela că se întreține ușor, putând fi practic și ușor de reutilizat de mai multe ori. El va rămâne neutru și se poate curăța ori de câte ori este nevoie, cu puțină apă și detergent.

 

Avantaje şi beneficii

Ușor de întreținut

Design clasic

Specificaţii

  • Tip produs: Ghiveci
  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Formă: Rotundă
  • Diametru (cm): 11.5
Cod EAN: 5947017019494

Produsul Ghiveci rotund 11.5 cm, gri face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.