Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci rotund 30 cm, gri

de la
1400
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Ghiveciul gri de formă rotundă are 30 cm diametru si este util pentru diferite flori și plante decorative. Culoarea neutră îl face potrivit pentru orice decor. Poate fi ușor de asortat cu farfurioare de suport și pot fi plantate în el diferite plante și flori. Acest produs este fabricat dintr-un material de calitate. Ghiveciul permite udarea plantelor fără a deteriora suprafețele pe care este așezat. Poți așeza ghivecele gri atât pe rafturile din terasă, pergolă sau balcon, dar și în interior, pe mobilierul din living, dormitor, bucătărie sau hol. Poate fi ușor de asortat cu farfurioare de suport și pot fi plantate în el diferite plante și flori.

 

Avantaje şi beneficii

Calitate superioara

Design elegant

Specificaţii

  • Tip produs: Ghiveci
  • Culoare: Gri
  • Material: Plastic
  • Formă: Rotundă
  • Diametru (cm): 30
Cod EAN: 3663602899181

Produsul Ghiveci rotund 30 cm, gri face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.