Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Ghiveci orhidee, 16.3 cm, transparent

de la
450
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Acest ghiveci transparent pentru orhidee oferă un spațiu ideal pentru depozitarea și păstrarea acesteia, fiind construit dintr-un material flexibil, ușor și rezistent în timp. Acest ghiveci cu diametrul de 16.3 cm, menține bine umiditatea în sol, din această cauză planta nu trebuie udată regulat, dar va păstra cantitatea necesară de apă. Acest ghiveci pentru orhidee se poate depozita în orice spațiu din interiorul casei, datorită greutății reduse, se manipulează ușor și pot fi refolosite de multe ori. După ce ghiveciul ajunge inutilizabil, se poate recicla fără probleme, în spațiile special amenajate.

 

Avantaje şi beneficii

Calitativ

Flexibil

Specificaţii

  • Tip produs: Ghiveci
  • Culoare: Transparent
  • Diametru (cm): 16.3
Cod EAN: 5947017020940

Produsul Ghiveci orhidee, 16.3 cm, transparent face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.