Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Farfurie ghiveci, rotunda gri, 20 cm

de la
100
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Farfuria pentru ghiveci de culoare gri închis are aspect de teracotă, iar diametrul este de 20 cm. Farfuria este un suport util și estetic pentru ghivece de formă rotundă. Nuanța de teracotă este ușor de asortat astfel încât să fie potrivită unui design rustic, pe terasă, balcon sau chiar în încăperi. Rezistentă și decorativă, este utilă în orice situație, pentru a-ți înfrumuseța spațiul decorat cu flori. Farfuria colectează excesul de apă turnat la îngrijirea plantelor și menține suprafețele curate. Produsul este rezistent la temperaturi ridicate, la vreme rece și protejează suprafața de umezeală. Fiind ușoară dar rezistentă, farfuria este simplu de manevrat și nu se sparge.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistenţă la îngheţ

Rezistență la intemperii

Specificaţii

  • Tip produs: Farfurie ghiveci
  • Culoare: Gri
  • Material: Teracotă
  • Formă: Rotundă
  • Diametru (cm): 20
  • Înălţime (cm): 2.5
  • Greutate (g): 30

Alte informații: A se utiliza cu ghiveciul cu dimensiunea corespunzătoare

Cod EAN: 3663602899204

Produsul Farfurie ghiveci, rotunda gri, 20 cm face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.