Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Farfurie ghiveci, rotunda maro, 20.4 cm • Diana

de la
200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Descriere

Farfuria pentru ghiveci de la Diana este destinată atât uzului intern, cât și extern. Nuanța de teracotă oferă spațiului tău un design modern. Produsul are diametrul de 20.4 cm și are o formă rotundă astfel încât să se potrivească oricăror tipuri de ghivece. Farfuria colectează excesul de apă turnat la îngrijirea plantelor și menține suprafețele curate. Produsul este rezistent la temperaturi ridicate, este rezistent la îngheț și protejează suprafața de umezeală. Datorită greutății mici, farfuria este extrem de manevrat și prezintă rezistență la șocuri. Ba mai mult, produsul poate fi curățat ușor cu un detergent. Terasa sau balconul capătă o accenturare mult mai intensă cu farfuria de la Diana.

 

Avantaje şi beneficii

Stabil la intemperii

Ușor de curățat

Specificaţii

  • Tip produs: Farfurie ghiveci
  • Brand: Diana
  • Culoare: Maro
  • Material: Plastic
  • Formă: Rotundă
  • Diametru (cm): 20.4
Cod EAN: 5947017001208

Produsul Farfurie ghiveci, rotunda maro, 20.4 cm • Diana face parte din Ghivece și jardiniere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Ghivece și măști decorative. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.