Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Seminte gazon sport turfline la cutie, 1 kg

de la
2200
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Caracteristici: este un amestec de gazon rezistent la uzura, avand o refacere rapida dupa deteriorare, si este recomandat pentru terenurile de joaca si zonele recreative acum, intr-o noua formula, unica, cu raigras peren cu actiune rapida este cel mai indicat pentru fixare rapida si toleranta la stres acest gazon se preteaza atat pentru zonele insorite cat si pentru cele umbroase se instaleaza rapid ai este usor de intretinut in compozitia variantei Hot&Dry este inclusa o specie de iarba rezistenta la seceta

Cod EAN: 5705781003381

Produsul Seminte gazon sport turfline la cutie, 1 kg face parte din Gazon și întreținere, secțiunea Grădină. Vezi mai multe produse similare în Semințe gazon. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.