Liber la cumpărături! Pe 30 Noiembrie și 1 Decembrie ne găsești la lucru. Vezi detalii aici

Foarfeci pentru gard viu

Filtrare dupa 3 produse

Produse din categoria Foarfeci pentru gard viu


În caz că locuiești la casă ai nevoie de scule și unelte care să te ajute să îți poți întreține o grădină de vis. Pentru a păstra gardul viu și arbuștii ornamentali într-o formă cât mai atractivă, o foarfecă pentru gard viu îți va fi de mare folos. La Brico Depot ai o gamă foarte variată de astfel de produse și vei putea alege modelul potrivit, în funcție de câteva criterii de bază.

Un prim pas este să alegi ce tip vrei:

  • manual – potrivit pentru tăierea gardului viu și a tufișurilor, sunt modele solide și ergonomice, cu lame din oțel durificat, pentru tăieturi netede;
  • electric – la care ai mai multe variante, pe care le vom prezenta mai jos.

La modelele electrice ai de ales între:

  • un fierăstru - ce are lama mai lungă;
  • o foarfecă.

Poți să alegi modele:

  • ce se alimenetază la rețea, de putere mai mare, dar care au nevoie de o priză în apropiere;
  • cu acumulatori, portabile.

În funcție de înălțimea la care ai de efectuat diverse operațiuni, poți să alegi o foarfecă cu braț telescopic care să te ajute să ai control și la înalțime, sau cu brațe fixe.

Produsele oferite de Brico Depot sunt cu un raport calitate – preț foarte bun, iar brand-urile sunt recunoscute la nivel mondial, Bosch, Mac Allister, Erbauer, Raider. Astfel, nivelul de zgomot este inclus în limite rezonabile, pentru a nu deranja vecinii.

Greutatea variază între 2 kg si 7 kg, pentru a putea mânui scula ușor, fără a obosi. Poți să te îndrepți și spre modele multifuncționale, care îți vor fi de mare ajutor prin grădină.

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România