Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Balansoare

Produse din categoria Balansoare


Daca vrei să adopți un stil clasic, gamele Lahore, Monte Carlo și Batz pot fi o alegere potrivită. Convenabile din punct de vedere al prețului, piesele de mobilier de exterior oferite de brandurile Yamayka și Mayorka beneficiază de un finisaj elegant și modern, ies în evidență prin detaliile interesante și configurația ingenioasă.

Culorile disponibile de balansoare sunt:

 • Verde
 • Gri
 • Visiniu
 • Negru
 • Gri-taupe
 • Multicolor

La Brico Depot sunt disponibile balansoare cu sarcina de 150 kg, 200 kg și 300 kg.

În funcție de spațiul de care beneficiezi poți opta pentru următoarele dimensiuni:

 • 178 x 106 cm, pentru 2 locuri
 • 209 x 133 cm, pentru 3 locuri
 • 194 x 120 cm, pentru 3 locuri
 • 222 x 139 cm, pentru 3 locuri
 • 236 x 136 cm, pentru 3 locuri
 • 211 x 120 cm, pentru 3 locuri

Balansoarele de la Brico Depot sunt prevăzute cu structură rezistentă din oțel și pot beneficia și de accesorii precum:

 • Perne de confortabile și rezistente la exterior;
 • Pergolă din material rezistent și ușor de curățat

Cu design minimalist și culori neutre, balansoarele din gama disponibilă la Brico Depot se vor încadra perfect în decorul grădinii sau terasei tale. Acestea sunt prevăzute cu 2 sau 3 locuri, astfel încât momentele de relaxare le vei putea savura împreună cu membrii familiei.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de balansoare se găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot găsești balansoare confortabile pentru 2 sau 3 persoane, în nuanțe plăcute și potrivite pentru exterior, indiferent de design-ul ales pentru grădina sau curtea ta. În magazinele noastre găsești balansoare de la brand-uri specializate precum Blooma, Monte Carlo, Lahore sau Mayorka. Leagănele sunt de diferite dimensiuni și pot susține o greutate de până la 300 kg.
Cum aleg un balansoar de la Brico Depot?


În funcție de preferințe și folosire, poți alege balansoarele după culoare, număr de locuri, sarcină maximă sau înălțime.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360