Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Mobilier de baie Imandra

spațiul băii tale este de:

Organizare isteață într-un spațiu îngust

Poți crea un spațiu suplimentar pentru duș și lavoar folosind mobilierul modular îngust IMANDRA. Optează pentru un duș pe colt, cu uși glisante, iar lână alătură o bază de lavoar îngustă cu sertare și un dulap înalt pentru prosoape.

citește articolul
Maximizarea spațiului

Folosește eficient tot spațiul existent astfel încât să ai loc pentru toate elementele de care ai nevoie, de la lavoar, cabină de duș, și până la un spațiu dedicat mașinii de spălat. Cu puțină imaginație și utilizând mobilierul modular IMANDRA, este simplu să ai o baie organizată, moderna și funcțională.

citește articolul
O baie potrivită cuplurilor

Maximizează tot spațiul disponibil, chiar dacă baia ta este una îngustă. Cu mobilierul de baie modular și isteț IMANDRA, poți crea un spațiu organizat și eficient pentru ea și el, asta deoarece ai posibilitatea să alegi dulapurile înguste ce îți oferă un spațiu vast de depozitare, dar nu îți sufocă baia.

citește articolul
O baie pentru toată familia

Cu gama modulară de baie IMANDRA este ușor să reamenajezi baia și să o adaptezi nevoilor familiei tale. Cu ajutorul unui perete despărțitor, poți crea două spații confortabile și în același timp distincte – un spațiu pentru părinți, iar celălalt pentru copii.

citește articolul