Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cablu MYYUP 2 x 0.75 mmp, 50 m

de la
5300
lei/buc
1.06 lei / m
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Cablul cu doi conductori MYUUP este folosit, cu precădere, pentru diferite instalații de iluminat casnice sau industriale. Cele 2 fire conductoare, din cupru, din care e format cablul au, fiecare, secțiunea de 0.75 mmp. Cablul se vinde la rolă de 50 de metri, pentru a fi adaptat oricărei lucrări. Firul conector, subțire, este realizat din cupru de calitate superioară. Învelișul acestui cablu este din PVC de calitate și este proiectat să reziste la șocuri mecanice de intensitate ușoară. Cablul este flexibil și se poate utiliza în diverse circuite electrice, pentru aparataj electric de joasă tensiune, sisteme electrice de uz casnic, sisteme electrice comerciale, panouri electrice, diferite surse de alimentare, prelungitoare electrice, etc.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Materiale de calitate superioară

Specificaţii

  • Tip produs: Cablu MYYUP
  • Lungime rolă (m): 50
  • Diametru secțiune (mmp): 0.75
  • Culoare izolație: Alb
  • Material izolație: PVC
  • Număr conductori: 2
  • Material conductori: Cupru

Cod EAN: 6424679342300

Produsul Cablu MYYUP 2 x 0.75 mmp, 50 m face parte din Cabluri electrice, secțiunea Electrice. Vezi mai multe produse similare în Cablu la rolă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Fabricat in RO