Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cablu FY, rosu, 1 x 1.5 mmp, 100 m

de la
7200
lei/buc
0.72 lei / m
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Un cablu flexibil din cupru, acoperit cu PVC, este recomandat pentru transportul curentului electric în instalații fixe de iluminat sau în cele folosite pentru alimentarea echipamentelor electrocasnice. Acest tip de cablu conductor, de tip FY, poate fi montat în tuburi de protecție aparente, în instalațiile montate în tencuială sau în instalații electrice aparente. Conductorul de culoare roșie este practic de utilizat în circuitele de semnalizare și de control sau pentru diferite panouri de comandă și de distribuție a curentului electric. Cablul FY roșu este livrat la rolă cu lungimea de 100 de metri.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistent

Util în diferite instalații

Specificaţii

  • Tip produs: Cablu FY
  • Lungime rolă (m): 100
  • Diametru secțiune (mmp): 1.5
  • Culoare izolație: Roșu
  • Material izolație: PVC
  • Număr conductori: 1
  • Material conductori: Cupru

Cod EAN: 6424679101549

Produsul Cablu FY, rosu, 1 x 1.5 mmp, 100 m face parte din Cabluri electrice, secțiunea Electrice. Vezi mai multe produse similare în Cablu la rolă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.