Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cablu CYY-F 3 x 2.5 mmp, 50 m

de la
21500
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Descriere

Așa cum se știe, există mai multe tipuri de cabluri: FY, CYYF, ACYABY, CYABY, MYYM, MYYU. Prin ce se diferențiază cablul CYY-F? De regulă, acest cablu este confecționat din cupru, are o rezistență sporită la flacără și poat fi folosit cu succes la instalațiile electrice fixe. Avantajul lui este că se potrivește atât pentru mediile interne, cât și pentru spațiile exterioare. Condiția este să nu fie montat în mediile în care mantaua poate fi atacată de agenți corozivi, care ar putea degrada calitatea cablului, de exemplu acetona sau ciclohexanona. Acest model este compus din trei conductoare cu o secțiune de 2.5 mmp. Fiecare conductor este izolat printr-o manta de protecție, rezistentă. Lungimea totală a cablului este de 50 de metri.

 

Avantaje şi beneficii

Rezistență sporită la flacără

Izolație din PVC

Specificaţii

  • Tip produs: Cablu CYY-F
  • Lungime rolă (m): 50
  • Diametru secțiune (mmp): 2.5
  • Culoare izolație: Gri
  • Material izolație: PVC
  • Număr conductori: 3
  • Material conductori: Cupru

Cod EAN: 6424679643674

Produsul Cablu CYY-F 3 x 2.5 mmp, 50 m face parte din Cabluri electrice, secțiunea Electrice. Vezi mai multe produse similare în Cablu la rolă. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Fabricat in RO