Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Cu Brico Dépôt, iarna te găsește pregătit!

Pentru ca frigul să nu pătrundă în căminul tău, la Brico Dépôt, în perioada 5-24 noiembrie 2016,  găsești produse la Stop Preț, precum  ușile culisante din sticlă securizată şi antiamprentă, uşă metalică, deschidere stânga/dreapta cu toc, șilduri și balamale incluse sau ușile cu folie PVC model Dallas.

Iar dacă vremea rece te-a luat prin surprindere, nu ezita să înlocuiești vechile geamuri cu ferestre PVC nuc din sticlă termoizolatoare Saint Gobain, cu un coeficient de transfer fonic de până la 55 dB și două garnituri de etanșare și feronerie incluse.

Casa ta trebuie să beneficieze în sezonul rece de toată izolarea pe care o poate primi împotriva frigului. Tocmai de aceea, Brico Dépôt îți pune la dispoziție soluții de izolare la prețuri de depozit: vată de sticlă, plăci din gips carton și numeroase produse izolatoare cu o conductivitate termică redusă.
 
Iar veștile bune nu se opresc aici: în perioada 5-24 noiembrie, noua gamă de încălzire pentru casă este prezentă în depozitele Brico Dépôt – ai prețuri imbatabile la radiatoare electrice, convectoare electrice, aeroterme și radiatoare, centrale electrice sau pe gaz!
 
Acum ai opțiunea de a-ți crea bucătăria ideală: ușor de compus, ușor de achitat, ușor de cumpărat! Singura dificultate va fi să te decizi între cele două modele atrăgătoare de la Brico Dépôt: bucătăria Purple, cu un design modern și bucătăria Elba, perfect adaptabilă celor mai exigente preferințe.

Să nu uităm nici de uneltele absolut necesare oricărui meșter, disponibile în magazinele Brico Dépôt din toată țara: invertor sudură 140A cu pornire rapidă, anti-lipire și protecție termică și mașina de înșurubat 14.4 V cu 8 burghie și 8 biți.

De asemenea, începând cu acest catalog poți găsi articole de iarnă la prețuri care îți aduc economii: freze și lopeți de zăpadă, spărgător de gheață, dar și unelte auto pentru iarnă.

Iar cum amenajarea casei pentru sezonul rece presupune costuri suplimentare, aplică pentru creditul EuroLine Mastercard în orice magazin Brico Dépôt şi beneficiezi de promoţia “Dobândă redusă – 1% dobândă pe lună”, valabilă în perioada 15.10.2016 – 31.12.2016, pentru cumpărături în valoare de minimum 3000 de lei, în 24 de rate.

Îți reamintim că începând cu 1 noiembrie 2016 până pe 28 februarie 2017, depozitele Brico Dépôt din toată țara vor funcționa în regimul programului de iarnă: 
Luni – Sâmbătă: Provincie: 8:00 - 20:00/ București: 8:00 - 21:00
Duminică: Provincie: 8:00 - 18:00/ București: 8:00 - 19:00
 

Despre Brico Dépôt
Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 magazine în Franța, 28 în Spania, două în Portugalia și 15 în România. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții. Pentru mai multe informații: http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania.

Despre Kingfisher
Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine în 10 țări din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt și Screwfix. Kingfisher deţine, de asemenea, şi o parte a brandului Koçtaș din Turcia. Pentru mai multe informaţii: http://www.kingfisher.com/
 

Oferta Brico Dépôt România

 •  12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări, dintre care 10.500 prezente în Catalog 2016
 •  Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor
 •  Disponibilitatea produselor
 •  Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt
 •  Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii


* * * *

Informaţii utile:

 •  Brico Dépôt Băneasa: Șoseaua București-Ploiești, nr. 42-44, sector 1, București
 •  Brico Dépôt Pantelimon: Şoseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucureşti
 •  Brico Dépôt Orhideea: Calea Giuleşti, nr. 1-3, sector 6, Bucureşti
 •  Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucureşti-Piteşti, km 11-12, Bucureşti
 •  Brico Dépôt Piteşti: DN 65 B, sat Geamăna, comuna Bradu
 •  Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad
 •  Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea
 •  Brico Dépôt Braşov: Calea Bucureşti, nr. 109, Braşov
 •  Brico Dépôt Ploieşti: Comuna Blejoi, km 6, Ploieşti
 •  Brico Dépôt Brăila: Centru Comercial Brăila Mall, DN 21, comuna Vărsătura
 •  Brico Dépôt Călărași: DN 21, nr. 3, Călăraşi
 •  Brico Dépôt Constanța: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanța
 •  Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Aluniș, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin
 •  Brico Dépôt Focșani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focşani
 •  Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, în incinta Iulius Mall
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360