Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

CRĂCIUN

Lasă spiritul de sărbătoare să te cuprindă și să îți aducă inspirația de care ai nevoie pentru a împodobi cel mai frumos brad artificial sau natural. Crăciunul Magic te așteaptă cu idei noi pentru acest an. Adaugă culoare cu instalații de interior și exterior, globuri și accesorii pentru brad și transformă-ți casa într-un cămin vesel cu ajutorul decorațiunilor și accesoriilor.

BRAZI

Brazii de Crăciun sunt punctul de atracție în timpul sezonului festiv. Descoperă gama variantă pe care ți-o punem la dispoziție: natural sau artificial, indiferent dacă dorești un brăduț mic, potrivit pentru o garsonieră, sau unul masiv potrivit pentru case cu tavan înalt.

INSTALAȚII

Luminile de Crăciun sunt o soluție rapidă pentru decorarea locuinței și spațiilor din exterior în spiritul sezonului festiv. De lungimi, culori și modele diferite, instalațiile pot fi atârnate într-o varietate de spații interioare și exterioare.

DECORAȚIUNI

Decorațiunile de Crăciun sunt disponibile în variațiuni de forme, stiluri și dimensiuni pentru a putea crea atmosfera festivă specifică gustului tău. Descoperă selecția noastră largă de globuri și beteală, disponibile individual, dar și în pachete, decorațiuni specifice și accesorii pentru cele mai frumoase cadouri.