MENIU
Tradiții fără vârstă

Conceptul de Tradiții fără vârstă îmbină noul cu vechiul folosind culoarea verde la bază, acompaniată de materiale și finisaje ce sugerează bogăția, căldura și siguranța. Ideea de vechi (de trecut) susține ideea de siguranță, întrucât trecutul este întotdeauna o certitudine, iar oamenii tind să își amintească lucrurile plăcute, deci vom tinde către inspirația de a depăna amintiri de demult.

Citește articol ...
Spirit de poveste

Cei mici se vor bucura din cale-afară de tare de personajele lor preferate din povestea de Crăciun. Moșul, renii, oamenii de zăpadă; cu toții fac parte din echipa de vis care salvează de fiecare dată Crăciunul Magic.

Citește articol ...
Basm de iarnă

Atmosfera festivă, liniște deplină, sărbătoarea e în toi, dar, cumva, mai în liniște. Urși polari, pinguini, vreme numai bună de înfofolit în așternuturi moi și pufoase. Dacă atunci o privire pe geam, totul în jur e alb, plin de magie, la fel ca în poveștile pe care le citeai în copilarie.

Citește articol ...
Influențe nordice

Influențele nordice folosesc materiale naturale cu o paletă joasă de culori. Acestea au o textură fină și sunt îmbinate perfect cu metale în nuanțe învechite.

Citește articol ...