BricoȘtiri

Pentru a fi cu toții mai în siguranță, dar și ca urmare a măsurilor luate de autorități, magazinele Brico vor avea un program de funcționare diferit. Pentru magazinul nostru online însă, programul rămâne același: NON-STOP. Practic, n-ai nicio restricție, poți oricând să-ți faci cumpărăturile prin comandă online cu livrare acasă sau cu ridicare în cel mult 4 ore. Vezi mai multe detalii despre programul magazinelor aici.


Să îți oferim cele mai sigure condiții de a face cumpărături în magazinele Brico e un proiect la care am lucrat constant în ultimul an și pe care l-am îmbunătățit în fiecare zi. Prin implementarea celor mai riguroase măsuri sanitare și de igienă am reușit să fim primul magazin de construcții și amenajări din Romånia care obține standardul DEKRA cu o valabilitate inițială de 6 luni. Ce înseamnă asta? Înseamnă că pe lângă măsurile pe care le-ai văzut și tu probabil în magazine, ne-am angajat să respectăm un set de reguli impus de DEKRA pe baza instrucțiunilor OMS pentru prevenirea COVID-19.

Ce am făcut noi

Folosim substanțe dezinfectante pentru a igieniza marfa din raft, spațiile din magazin și toaletele.

Dezinfectăm periodic toate punctele de contact (coșurile de cumpărături, banda de cumpărături și POS-urile).

Ne-am echipat colegii corespunzător, cu măști, mănuși și dezinfectant.

Ne asigurăm ca toți clienții păstrează distanța de siguranță la casa de marcat.

Am montat paravane de protecție la casele de marcat.

Ca să poți să mai amâni vizitele la magazin pentru retur, am mărit termenul limită de la 30 de zile la 90 până la 365 de zile (verifică aici condițiile).

Limităm numărul de clienți prezenți simultan în magazin la 100.

Am redus programul magazinelor pentru a dedica mai mult timp igienizării.

Ce poți face tu

Fă un singur drum. Gândește-te foarte bine ce trebuie să cumperi pentru proiectul tău și încearcă să le aduni pe toate dintr-un foc. Dacă nu-ți încap toate în mașină, apelează la serviciul de transport Brico Depot. (detalii aici)

În magazin, păstrează o distanță de cel puțin 2m de restul oamenilor. Unii spun ca 1m e destul, dar magazinele Brico sunt suficient de spațioase și ce-i sigur e sigur.

Ca să petreci mai puțin timp în magazin, comandă produsele online. Poți opta să fie livrate acasă sau le poți ridica chiar tu, în maxim 4 ore, din magazinul ales. Pentru mai multe detalii intră pe pagina noastră de detalii “Cum comand online”.

Dacă tușești sau strănuți, chiar dacă e o simplă răceală, acoperă-ți nasul și gura cu un șervețel pe care apoi arunca-l imediat la un cos de gunoi. Și anunță angajații Brico să dezinfecteze produsele cu care ai intrat în contact.

Vino de unul singur, cu lista de cumpărături făcută. Daca e o decizie importantă de familie, luați-o acasă, în fața calculatorului. Eventual verificați și stocul de produse, să știi sigur la ce magazin găsești exact ce cauți.

Când ajungi înapoi acasă, spală-te bine pe mâini înainte sa deschizi pachetul de la Brico și dezinfectează produsele. Noi le-am făcut igienizarea înainte sa le punem la raft, dar puțină atenție în plus nu strică.

Dacă ai posibilitatea, plătește fără cash, cu telefonul sau cardul.

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România