Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Serviciul de transport

estimează costul

TRANSPORT GRATUIT pentru cumpărături de peste 1500 lei*
50lei
livrare standard pentru distanțe de până la 15 km
*Transport gratuit asigurat pentru o singură cursă, în limita a 15 km de la magazin, livrare Standard. Sunt exceptate de la serviciul de TRANSPORT GRATUIT anumite articole (materiale grele: ciment, cărămidă, BCA, pavaj, etc.), în conformitate cu condițiile cuprinse în Regulamentul de Transport Gratuit, disponibil în cadrul Biroului de Informații din magazin. Livrările se efectuează zilnic, în intervalul 09.00 – 20.00.
Serviciul de livrare presupune livrarea mărfurilor până în zona în care este permis accesul și parcarea mijlocului de transport și implică livrarea și descărcarea mărfurilor din mijlocul de transport, fără manipularea până la ușa clientului.
Tarife Standard/Expres valabile pentru o singură livrare, efectuată cu mașini de capacitate maximă de 1,5 tone sau 16 mc. Pentru livrări ce depășesc această capacitate, costurile de livrare pot varia, în funcție de numărul de curse necesare sau de mijloacele de transport utilizate.