Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Serviciile noastre


Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar scopul nostru este ca îmbunătăţirea locuinţei să devină accesibilă tuturor. Pentru a-ți asigura succesul în proiecte tale de îmbunătățire a locuinței, te așteptăm in toate magazinele Brico Depôt cu servicii dedicate, de la transport și mixare vopsele, până la consultanță și diverse modalități de plată.

Comenzi speciale
comenzi
speciale
Îți punem la dispoziție serviciul de comenzi speciale, prin intermediul căruia poți comanda o gamă specială de produse, care nu se află în stocul fizic al magazinelor noastre, dar care poate fi aprovizionată în termen de 7 zile de la lansarea comenzii în magazin.
Transport
transport
Clienții Brico Depôt pot alege serviciul de livrare a mărfii la domiciliu, serviciu implementat în colaborare cu un partener specializat în serviciul de transport.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre
Debitare lemn
debitare
lemn
Clienții noștri au posibilitatea de a debita placi lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj), elemente din lemn, blaturi de bucatarie si glafuri PVC. Serviciul este disponibil in 20 de magazine Brico Depot.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre
Mixare vopsele și tencuieli
mixare
vopsele
și tencuieli
Serviciul este oferit contra cost prin intermediul partenerilor, fiind disponibil în toate magazinele noastre.
Retur
retur
Prin intermediul acestui serviciu, oferim tuturor clienților Brico Depôt, posibilitatea să se răzgândească și să returneze în termen de 90 de zile produsele achiziționate din magazinul nostru.
Garanții
garanții
Produsele noastre beneficiază de garanție conform legislației în vigoare. Pentru mai multe detalii, adresați-vă personalului de la biroul de informații din magazinele noastre.
Modalități de plată
modalități de
plată
Brico Depôt, în parteneriat cu cei mai importanți operatori de creditare din România, oferă clienților posibilitatea achiziționării produselor în rate prin credite şi prin diverse modalități de plată direct în magazin.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre
Rambursare 2x
rambursare 2x
Clienții noștri pot primi ramburs de două ori diferența de preț a unui produs găsit în alt magazin mai ieftin.
Pentru mai multe detalii, adresati-va personalului de la biroul de informatii din magazinele noastre
Punere în funcțiune
punere în funcțiune
Clienții Brico Depôt beneficiază gratuit de probă gratuită și punere în funcțiune pentru produsele achiziționate în magazinele noastre.
Vânzare la metru liniar
vânzare la metru
liniar
În cadrul departamentului electrice și feronerie, clienții noștri au posibilitatea de a achiziționa produse cu măsura variabilă, conform nevoilor lor.
Consultanță
consultanță
În magazinele noastre, clienții Brico Depôt beneficiază de personal specializat și disponibil oricând să găsească cele mai bune soluții pentru proiectele lor.
Punct de facturare
punct de
facturare
Imediat după linia caselor de marcat ai un BricoPunct de Facturare unde să-ți printezi rapid factura. Scanezi bonul, printezi factura, mergi acasă și la treabă.