MENIU

servicii

Brico Depôt pune la dispoziția clienților noștri următoarele servicii:

LIVRARE MARFĂ LA DOMICILIU
Clienții Brico Depôt pot alege serviciul de livrare a mărfii la domiciliu, serviciu implementat în colaborare cu un partener specializat în serviciul de transport.
MODALITĂȚI DE PLATĂ
Brico Depôt, în parteneriat cu cei mai importanți operatori de creditare din România, oferă clienților posibilitatea achiziționării produselor în rate prin credite şi prin diverse modalități de plată direct în magazin.
SERVICIUL DE RETUR
Prin intermediul acestui serviciu, oferim tuturor clienților Brico Depôt, posibilitatea să se răzgândească și să returneze în termen de 30 de zile produsele achiziționate din magazinul nostru.
RAMBURSARE 2X DIFERENȚA
Clienții noștri pot primi ramburs de două ori diferența de preț a unui produs găsit în alt magazin mai ieftin.
CONFECȚIONARE CHEI
În colaborare cu un partener specializat, în cadrul tuturor magazinelor Brico Depôt, clienții noștri pot să își multiplice cheile.
Punere în funcțiune asistată
Clienții Brico Depôt beneficiază gratuit de probă gratuită și punere în funcțiune pentru produsele achiziționate în magazinele noastre, prin intermediul unui partener specializat.
VÂNZARE LA METRU LINIAR
În cadrul departamentului electrice și feronerie, clienții noștri au posibilitatea de a achiziționa produse cu măsura variabilă, conform nevoilor lor.
SERVICIUL DE CONSULTANȚĂ
În magazinele noastre, clienții Brico Depôt beneficiază de personal specializat și disponibil oricând să găsească cele mai bune soluții pentru proiectele lor.
MIXARE VOPSELE
Clienții noștri își pot alege singuri amestecul pentru vopsele, alegând tipul și producătorul, culoarea și suprafața de vopsit. Alege culoarea din cele peste 1500 de culori disponibile pentru trebuințele casei tale. Folosește calculatorul pentru a afla cantitatea de vopsea necesară și prețul acesteia.