Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

O nouă etapăCe înseamnă pentru mine rebrandingul magazinelor Praktiker?

O experiență unică de cumpărare, adaptată cerințelor și așteptărilor tale. Vei găsi mai ușor la raft produsele de care ai nevoie pentru proiectele tale de renovare și reamenajare. Datorită așezării mai intuitive și ușor de urmărit a produselor - alegerile tale vor fi de acum mult mai simple. Vei descoperi spații inspiraționale, care te vor ajuta să-ți organizezi eficient locuința, în funcție de suprafețele de care dispui. Vei beneficia de produse inovatoare, adaptate nevoilor tale. Și, nu în ultimul rând, de prețuri mici zilnic. La noul Brico Depot, proiectele tale pot deveni realitate chiar atunci când te-ai gândit la ele!

Ce înseamnă oferta unificată de produse?

Credem că fiecare dintre noi ar trebui să aibă o casă în care să se simtă bine, iar obiectivul nostru este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor. Inclusiv ție.
În urma unor studii realizate intern, am descoperit că așteptările și nevoile oamenilor în ceea ce privește proiectele de amenajare a locuinței sunt similare la nivel european.
Din acest motiv, am lansat la nivel de grup o ofertă unificată de produse concepută să rezolve diversele provocări cu care se confruntă clienții noștri în proiectele de amenajare și renovare.
În prezent, mii de produse din oferta unificată se găsesc în reţeaua Brico Depôt, iar mare parte dintre acestea sunt disponibile şi în noile noastre locații. Oferta unificată înseamnă simplitate: produse inovatoare, ușor de montat și eficiente din punct de vedere al spațiului utilizat.
Nu în ultimul rând, oferta unificată de produse înseamnă și un control foarte bun al costurilor. Simplitatea în funcționare se transpune în economii de costuri, care se reflectă în promisiunea noastră pentru tine: prețuri mici zilnic. Nu mai e nevoie să aștepți perioada promoțiilor, pentru că ai zilnic un preț corect pentru buzunarul tău.

Cum știu ce produse se află în ambele magazine?

Primul pas este să selectezi de pe site-ul nostru magazinul unde vrei să consulți oferta și stocurile. De exemplu, dacă locuiești în Constanta, poți alege unul dintre cele două magazine din oraș. Îți recomandăm să-l alegi pe cel mai apropiat de tine. Fiecare produs poate fi identificat după un cod unic. Vei observa că, în anumite situații, un produs are alocate două coduri. Acest lucru înseamnă că acel produs poate fi găsit în ambele magazine din Constanta. Dacă produsul dorit nu mai e disponibil în magazinul apropiat, poți verifica ușor disponibilitatea acestuia, după cod, în al doilea magazin.

Magazinul Praktiker din orașul meu
a devenit Brico Depot

Din 15 martie, magazinele Praktiker devin Brico Depot. Detalii cu privire rețeaua Brico Depot România, pot fi găsite aici: https://www.bricodepot.ro/contact/.

Suntem, așadar, mai aproape de tine cu soluții inteligente și produse inovatoare. Te invităm să ne redescoperi și să găsești inspirația pentru proiectele tale alături de noi!