Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Gala Premiilor EURO – Construcții 2016

Brico Dépôt a câștigat un premiu de excelență în cadrul Galei Premiilor Pieței de Construcții & Instalații EURO – Construcții 2016

Pe 25 mai a avut loc cea de-a treia editie a Galei „Premiile EURO Constructii 2016 ”, care se acordă în fiecare an pentru a recunoaşte excelenţa în afaceri a companiilor din domeniul construcțiilor.

În cadrul evenimentului au participat peste 380 de invitaţi, iar distincţiile au fost decernate în cadrul a patru categorii: Dezvoltare & Afaceri, Inovaţie şi Tehnologie, TOP Producători și Reliable Brands, unde Brico Dépôt s-a clasat printre căștigători fiind sigurul din retail pe categoria DIY.