Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

În sezonul rece căldura vine de la Brico Depôt

Atenționări de vreme rece, grade în scădere și prețuri mici în fiecare zi. Este prognoza după care profesioniștii și amatorii în construcții, amenajări interioare și exterioare își aleg produsele care le oferă confort și un cadru de poveste. Adună-i pe cei dragi aproape și descoperiți împreună soluțiile istețe de încălzire: șeminee, radiatoare, centrale termice, corpuri de iluminat sau bucătării modulare.

Căldura -  numele de cod al zilelor reci

Șantierele sunt locul unde îți pui la treabă creativitatea și unde dezvolți cele mai îndrăznețe planuri. Dar atunci când ajungi acasă, ai doar o singură dorință; un ceai fierbinte, savurat în faţa şemineului Alpina, în timp ce răsfoieşti în tihnă noul catalog valabil în perioada 30 septembrie – 26 octombrie.

Pune-ți în lumină proiectele de bricolaj

Pe măsură ce toamna își intră și mai mult în drepturi, lumina naturală este din ce în ce mai redusă. O plimbare și o sesiune de shopping în magazinele Brico Depôt sunt benefice, mai ales când pe lista de cumpărături se află corpurile de iluminat care aduc o rază de lumină caldă și armonie casei tale.

Continuă amenajările în aceeași notă și echipează-ți bucătăria cu mobilierul modular Cristal, Magnolia sau Lisa, din PAL melaminat și mânere din metal incluse.

Și pentru a completa imaginea unei toamne târzii, plantează acum butașii de trandafiri, cu ajutorul uneltelor de gradina pe care le găsești în catalog, iar primăvara următoare grădina ta va fi înfloritoare.

Pata de culoare este asigurată de arbuștii de thuja Smaragd, cu o înălțime de 80 cm, rezistenți la temperaturile geroase.

Nu uita! Dacă rezultatele calculelor pentru proiectele tale sunt pe minus, te așteptăm la biroul BRICOCREDIT din magazinele noastre pentru a găsi soluția financiară perfect adaptată nevoilor tale. 

 

Despre Brico Depôt

Brico Depôt este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine în 10 țări din Europa. Pentru mai multe informații: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro și pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.