Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Brico Depot

Constanța

Bulevardul Tomis Nr. 391, 900002, Constanta, judet Constanta, Romania

Program

Luni - Sâmbătă: 8:00 - 21:00
Duminică: 9:00 - 19:00

Contact

Telefon: 021 204 34 34
Email: client@bricodepot.ro


Servicii Brico Depot la care ai acces în magazinul din Constanța:


Serviciul de montaj bucatarii este valabil în cazul mobilei, accesoriilor și electrocasnicelor cumpărate din magazinele Brico Depot și poate fi solicitat în momentul achiziționării acestora sau ulterior.

Montajul se realizează prin intermediul partenerilor Brico Depot, la un termen de 10 zile lucrătoare de la alegerea serviciului, în funcție de sloturile orare disponibile în momentul încheierii contractului de montaj în magazin.

Costul montajului variază în funcție de numărul de corpuri, electrocasnice și accesorii ce trebuie instalate. 


Montajul ușilor, tocurilor, extensiilor, pervazelor, respectiv a ramelor și ferestrelor la adresa clientului, include montajul respectivelor elemente, eventualele ajustari/decupaje aferente montajului și consumabilele (distanțieri, pene, dibluri, suruburi, spuma montaj, adezivi, etc.) necesare finalizării montajului.


Demontarea ușilor, tocurilor, extensiilor și pervazelor, respectiv a ramelor și ferestrelor la adresa clientului, include inlaturarea respectivelor repere, a elementelor de fixare etc. și pregatirea golului de ușa/fereastra pentru montaj.


Servicii oferite: Măsurători ambient, Montaj cabină duș simplă, Montaj cabină hidromasaj, Montaj cădiță duș, Montaj cadă baie simplă, Montaj paravan cadă/duș, Montaj vas WC și rezervor WC sau bideu, Montaj WC încastrat, Montaj baterie/set de duș baie, Montaj accesorii baie,Demontaj cadă baie/cabină /bideu/vas WC.


Puteți debita plăci lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj), elemente din lemn, blaturi de bucătărie și glafuri PVC. Debităm doar articole achiziționate din magazinul unde se efectueaza debitarea. Articolele debitate nu se pot returna. 

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360