Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

PIESĂ SUSPENSIE CD60

de la
044
lei/buc
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Racord de suspensie Siniat, format dintr-o piesa din tabla zincata cu forma speciala (conform profil CD), si una din otel special pentru elasticitate si strangere. Are stantate 2 gauri cu diametrul de 4mm pentru fixare de tiranti. Domenii de utilizare: Fixarea si reglarea profilelor CD pe tiranti la montarea structurii metalice simple sau duble, a plafoanelor NIDA System amplasate la mai mult de 120 mm de suportul portant. 

Cod EAN: 6423077012495

Produsul PIESĂ SUSPENSIE CD60 face parte din Pereți interiori, secțiunea Construcții. Vezi mai multe produse similare în Plăci gips carton. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.