Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Placi OSB

Produse din categoria Placi OSB


La Brico Depot sunt disponibile plăci OSB de diferite dimensiuni, pentru numeroase întrebuințări. Fiecare placă OSB este prefabricată din lemn și poate fi integrată în contrucția unui perete sau a unui tavan.

Utilizate tot mai mult în domeniul construcțiilor, plăcile OSB pot fi folosite și ca material de rigidizare pentru pardoseli, planșee sau alte elemente de acoperiș.

În cazul în care ai hotărât să folosești OSB în proiectul tău, trebuie să ai în vedere că există mai multe tipuri de plăci OSB, clasificate în funcție de performanțele mecanice și rezistența relativă la umiditate:

 • Plăci de tip OSB 1
 • Plăci de tip OSB 2
 • Plăci de tip OSB 3
 • Plăci de tip OSB 4


Printre cele mai importante caracteristici ale unei plăci OSB:

 • Este rezistentă și ușor de prelucrat
 • Este un bun izolator termic și fonic
 • Poate fi utilizată în medii umede
 • Are o rezistență moderată la combustie

Grosimea plăcilor este diferită și poate varia de la 5 până la 22 mm, existând 9 dimensiuni diferite în acest interval.

Întrebări frecvente

 

Cum aleg tipul de placă OSB dorit?


Alege tipul de placă în funcție de rezistența și grosimea acesteia:

 • Pentru pereți interiori, grosimea plăcii OSB trebuie să fie de cel puțin 10 mm
 • Pentru structura pereților exteriori, placa OSB trebuie să aibă o grosime cuprinsă între 18 și 22 mm
 • În structura acoperișului, placa trebuie să fie de cel puțin 12 mm
Cum vinde Brico Depot placa OSB?


La Brico Depot vânzarea plăcilor OSB se face la bucată. Plăcile pot fi achiziționate la diferite prețuri în funcție de grosimea și dimensiunea fiecărei plăci. Produsele din lemn pentru construcții pot fi comandate online sau pot fi achiziționate direct din magazine.Cum beneficiez de serviciul Debitare lemn?


La Brico Depot ai la dispoziție de asemenea și serviciul Debitare lemn, cu ajutorul căruia ai posibilitatea de a debita plăci lemnoase (PAL, OSB, HDF, MDF, placaj). Pentru a afla mai multe detalii, citește mai multe detalii despre Serviciul de debitare lemn aici.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360