Comandă de cel puțin 300 de lei și poți câștiga unul dintre cele 30 de premii surpriză sau un telefon Samsung Galaxy A53 5G pe zi! Vezi regulament și înscrie-te aici. Spor la cumpărături!

Tencuiala canelata decorativa, model scoarta de copac Danke, 26 kg, culoare mochaccino

Cod produs: 100861550
14200lei /buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Tencuiala canelata decorativa, model scoarta de copac Danke, 26 kg, culoare mochaccino

Tencuiala canelata decorativa, model scoarta de copac Danke, 26 kg, culoare mochaccino

Tencuiala decorativă DANKE KONTACT este dură, cu aspect mat, structurat ce se utilizează pentru finisaje interioare şi exterioare, având la bază răşină sintetică în dispersie apoasă aditivată cu latex siliconat şi agregate minerale cu dimensiunea 1,2 –1,8 mm. Aceasta se poate aplica pe orice suprafaţă de bază minerală precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, beton, plăci de gips – carton şi pe vopsitorii vechi rezistente la frecare şi uzură.

 

  • Granulaţie: 1,5 mm;
  • Culoare: mochaccino;
  • Utilizare: pentru finisaje interioare şi exterioare;
  • Model: scoarţă de copac;
  • Consum: 2,4 - 2,8 m²/ kg;
  • Timp de uscare: 1 oră uscare superficială şi 2-3 zile întărire în toată masa;
  • Temperatura minima de lucru: + 5°C

 

Caracteristici principale: aderenţă deosebită la suport, bună putere de acoperire, timp bun de uscare; pelicula este permeabilă la vapori de apă şi impermeabilă la apă; rezistenţă la zgâriere, şocuri mecanice, soluţii alcaline, variaţii de temperatură, intemperii şi la gaze industriale.

Aplicare: tencuiala decorativă DANKE KONTACT se aplică pe suprafeţele uscate, curate, rezistente, plane, fără fisuri şi fără denivelări. Dacă pe suprafaţa ce urmează a fi tencuită există înglobate elemente metalice, acestea vor fi mai întâi grunduite cu DEUTEK Grund metal (vopsea de protecţie anticorozivă). Înainte de aplicare trebuie obligatoriu finalizate lucrările premergătoare (streşini, cornişe, hidroizolaţii, jgheaburi, elemente de îndepărtare temporară a apei, protecţiile de glafuri, închiderile la atic, cofretele pentru instalaţiile electrice şi de gaze, trotuarele). Înainte de utilizare conţinutul din recipient se amestecă foarte bine.

DANKE KONTACT nu se va aplica pe suprafeţe foarte fragile (de ex. zugraveala existentă de humă, glet de var, tencuiala de var, gleturi de faţadă - la exterior); mai mult nu se aplică la un interval mai mic de 2 ore de la încetarea ploii (în condiţii de temperatură care să permită uscarea suprafeţei). Nu se recomandă a se reaplica local ulterior produsul în scop de a efectua reparaţii şi rectificări peste o suprafaţa deja aplicată, deoarece zonele respective vor ieşi în evidenţă în aspectul general al finisajului.

Produsul Tencuiala canelata decorativa, model scoarta de copac Danke, 26 kg, culoare mochaccino face parte din Materiale de constructii, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Tencuiala. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5946062011552
Greutate produs ambalat (kg)26.000000

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România