Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Agent Bostik de curatare pentru caramizi, 5 l

de la
900
lei/buc
1.8 lei / l
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității

Marcă: Bostik

Tip de produs: Agent de curăţare specializat pentru clădiri

Culoare: Galben pal

Unealtă de aplicare: Aplicaţi produsul folosind o pensulă moale

Bază: Acid clorhidric (HCL)

Material: Acid clorhidric (HCL)

Compoziţie: Soluţie apoasă care conţine 9,8 % acid clorhidric (HCI)

Durata de viaţă preconizată la construcţii: Având în vedere utilizarea cu multe alte componente şi tehnicile de aplicare variate, nu se oferă nicio garanţie pentru acest produs. Pentru rezultate optime, urmaţi instrucţiunile de utilizare a produsului

Tip de recipient: Recipient din plastic

Instrucţiuni privind acoperirea: Aproximativ 4 m² pe litru atunci când este diluat (2:1 agent de curăţare: apă)

Marcaj CE: Fără marcaj CE

Cantitate pachet: 1

Tip pachet: Individual

Instrucţiuni de depozitare: Depozitaţi şi transportaţi în siguranţă în poziţie verticală şi asiguraţi-vă că capacul este închis etanş. Produsul poate fi depozitat până la 24 de luni de la data fabricării în ambalajul său original, nedeschis, într-un loc răcoros şi uscat, ferit de lumina directă a soarelui şi la o temperatură cuprinsă între 5 şi 25 °C. Protejaţi produsul de îngheţ.

Durata de viaţă preconizată: TBC

Temperatură de operare: 5 până la 25 °C

Gata de utilizare: Soluţie concentrată

Volum: 5 l

Adecvat: Cărămidă, zone din curte, beton, pavaj, schele şi scule metalice

Instrucţiuni de utilizare: Umeziţi zona care urmează să fie tratată în mod corespunzător cu apă pentru a reduce absorbţia agentului de curăţare. Aplicaţi agentul de curăţare diluat pentru curţi şi cărămizi Bostik cu o perie moale. Este vital ca agentul de curăţare să fie îndepărtat bine prin clătire cu multă apă înainte de a avea timp să se usuce pentru a evita o decolorare albă care se dezvoltă pe pavaj, deoarece este foarte dificil de îndepărtat după formare. Nu utilizaţi o maşină de spălat sub presiune. Repetaţi procesul de mai sus, dacă este necesar. Când se utilizează pe betonul pigmentat, pot apărea anumite pierderi de culoare

Informaţii privind siguranţa: Purtaţi echipament de protecţie, mănuşi şi ochelari de protecţie adecvaţi atunci când utilizaţi acest produs. Nu consumaţi sub nicio formă; dacă aţi consumat accidental, solicitaţi imediat asistenţă medicală. În cazul contactului cu ochii, spălaţi imediat cu multă apă şi consultaţi imediat medicul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor şi a animalelor şi a nu se elibera în mediul local. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi informaţiile de sănătate şi siguranţă de pe ambalaj.

Ajută la îndepărtarea mortarului umed şi a betonului

Cod EAN: 5010591004078

Produsul Agent Bostik de curatare pentru caramizi, 5 l face parte din Izolații, secțiunea Construcții. Vezi mai multe produse similare în Hidroizolație fundații. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Îndepărtează murdăria şi praful ...
Pentru utilizare pe zidărie de cărămidă, beton şi scule metalice ...