Jgheab metalic, maro, lungime 2 m, diametru 150 mm • Bravo

Cod produs: 100856859
De la 5800lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei
Garanție
15 ani

Detalii

Descriere

Jgheabul de la Bravo are lungimea de 2 m și este adecvat pentru conectarea la un sistem de drenaj pentru clădiri rezidențiale mici și mijlocii, clădiri administrative și industriale ușoare. Jgheabul are armături interne care împiedică scurgerea apei de ploaie. Fabricat din metal, acest jgheab are diametrul de 150 mm. Jgheaburile metalice sunt simplu de instalat de către oricine. Produsul este rezistent la coroziune, se comportă foarte bine în timp și nu este afectat de rugină pe parcursul anilor de folosire. În orice proiect de amenajări exterioare acest jgheab se instalează ușor și se asortează cu majoritatea acoperișurilor.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Jgheaburi
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 200
  • Diametru (cm): 15

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Jgheab metalic, maro, lungime 2 m, diametru 150 mm • Bravo face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5948988014556
Brand Bravo
Culoare Maro
Diametru 15 cm
Lungime 200 cm
Material Zinc
Tip produs Jgheaburi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România