Jgheab rosu, diametru 125 mm, lungime 3 m

Cod produs: 101008324
De la 6600lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Acest jgheab roșu are lungimea de 3 m și este folosit pentru conectarea la un sistem de drenaj pentru clădiri rezidențiale mici și mijlocii, clădiri administrative și industriale ușoare. Jgheabul are armături interne care împiedică scurgerea apei de ploaie. Jgheabul de scurgere se montează la baza streșinii și are rolul de a colecta apele pluviale, de pe întreaga suprafață a acoperișului. Fabricat din aliaj metalic, acest jgheab are diametrul de 125 mm. Produsul este rezistent la coroziune, se comportă foarte bine în timp și nu este afectat de rugină pe parcursul anilor de folosire. În orice proiect de amenajări exterioare acest jgheab se instalează ușor și se asortează cu majoritatea acoperișurilor.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Jgheaburi
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Roșu
  • Lungime (cm): 300
  • Diametru (cm): 12.5

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Jgheab rosu, diametru 125 mm, lungime 3 m face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201302
Brand Wetterbest
Culoare Rosu
Diametru 12,5 cm
Lungime 300 cm
Material Zinc
Tip produs Jgheaburi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România