Element intermediar, maro, diametru 87 mm, 0.8 m lungime

Cod produs: 101008329
De la 2700lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Elementul intermediar pentru jgheaburi este finisat lucios și are culoare maro. Produsul are rolul de evacuare a apei pluviale, în completarea burlanelor sau jgheaburilor. Montajul ușor este la îndemână, iar produsul este fabricat din metal de bună calitate. Elementul intermediar se montează între jgheaburi si streașină și are rolul de a ajuta la colectarea apelor provenite de la ploaie, de pe întreaga suprafață a acoperișului. Produsul oferă impermeabilitate, confort și etanșeitate. Se poate folosi pentru acoperișuri de clădiri rezidențiale mici și mijlocii, clădiri administrative și industriale ușoare. Orice proiect de amenajare a acoperișului are nevoie de produse de calitate, potrivite acestor lucrări de construcții și bricolaj.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Prelungitoare
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 80
  • Diametru (cm): 8.7

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Element intermediar, maro, diametru 87 mm, 0.8 m lungime face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201357
Brand Bravo
Culoare Maro
Diametru 8,7 cm
Lungime 80 cm
Material Zinc
Tip produs Prelungitoare
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România