Cornier margine, gri, structurat, RAL7016, grosime 0.5 mm, 312 mm, lungime 2 m

Cod produs: 101131431
6200lei /buc
(TVA inclus)
Ridică din magazin
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
Ridică din magazin
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
Începând de la 16 lei
Schimbarea magazinului poate modifica prețurile și stocurile

Descriere produs Cornier margine, gri, structurat, RAL7016, grosime 0.5 mm, 312 mm, lungime 2 m

Descriere

Pentru protecția marginilor acoperișului folosește cornier gri structurat cu lungimea de 2 m. Produsul poate fi folosit pentru acoperișuri de clădiri, construcții civile sau industriale. Cornierul este folosit pentru exterior și oferă o etanșare foarte bună. Se folosește pentru închiderea laterală a acoperișului. Cornierul de margine se fixeaza peste tabla cutată sau lemnul de la scândura de la marginea acoperișului. Racordurile și colțarele de burlane sunt recomandate în construcții pentru ușurința cu care se pot monta burlanele. Produsul este rezistent la coroziune. Acest cornier este realizat din metal de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate și etanșeitate. Pentru amenajări exterioare, este o soluție practică ce ajută la montarea burlanului, care poate fi simplu instalat, de oricine.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Profile
  • Brand: Bravo
  • Material: Oțel
  • Culoare: Gri
  • Lungime (cm): 200
  • Grosime (mm): 0.5

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Cornier margine, gri, structurat, RAL7016, grosime 0.5 mm, 312 mm, lungime 2 m face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Accesorii acoperisuri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Specificații tehnice

Specificații tehnice
EAN Code5948988072044
Greutate produs ambalat (kg)1.650000
Tip produsCornier margine
CuloareGri
Grupa de culoareRAL 7016
FinisajStructurat
Lungime200 cm
Latime0 cm
Grosime0,5 mm
SubcategoriiAccesorii tigle metalice

Recenzii

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România