Coltar jgheab interior, 90 grade, maro

Cod produs: 101008335
De la 7300lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

O idee bună pentru protecția acoperișului este colțarul interior, în unghi de 90 de grade, de culoare maro. Produsul poate fi folosit pentru acoperișuri de clădiri, construcții civile sau industriale. Colțarul maro este folosit pentru interior și oferă o etanșare foarte bună. Se folosește pentru închiderea laterală a acoperișului. Colțarul se fixează peste tabla cutată sau lemnul de la scândura de la marginea acoperișului. Racordurile și colțarele de burlane sunt recomandate în construcții pentru ușurința cu care poți monta burlanele, produsul este rezistent la coroziune. Acest colțar este realizat din metal de calitate, care oferă impermeabilitate și etanșeitate.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Coturi
  • Brand: Bravo
  • Material: Metal
  • Culoare: Maro

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Coltar jgheab interior, 90 grade, maro face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201418
Brand Bravo
Culoare Maro
Material Metal
Tip produs Coturi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România