Coltar jgheab exterior, 90 grade, rosu

Cod produs: 101008337
De la 7300lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Colțarul exterior în unghi de 90 de grade, roșu, este o soluție utilizată de către constructori pentru a facilita montajul jgheaburilor și burlanelor, pentru o scurgere eficientă a apei de pe acoperișuri, fie că este vorba de clădiri industriale, case, clădiri de birouri etc. Scurgerile sunt favorizate de burlane și colțarele care ajută la eliminarea apei de pe acoperișuri. Etanșările compensează expansiunea și contracția materialului și previn scurgerile. Racordurile de burlane sunt recomandate în construcții pentru ușurința montajului burlanelor și a jghiaburilor și este foarte rezistent la coroziune. Colțarul roșu este fabricat din metal vopsit de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate și etanșeitate.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Coturi
  • Brand: Bravo
  • Material: Metal
  • Culoare: Roșu

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Coltar jgheab exterior, 90 grade, rosu face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201432
Brand Bravo
Culoare Rosu
Material Metal
Tip produs Coturi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România