Coltar interior, maro 8016, lungime 150 mm, diametru 90 mm • Bravo

Cod produs: 100856867
De la 7800lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei
Garanție
15 ani

Detalii

Descriere

Colțarul interior are lungimea de 150 mm, diametrul de 90 mm și poate fi folosit la construcții civile sau industriale. Produsul este recomandat pentru interior și oferă în instalare o etanșare foarte bună. Îmbinările și colțarele de jgheaburi sunt utilizate pentru conectarea a două module separate. Etanșările compensează expansiunea și contracția materialului și previn scurgerile. Racordurile și colțarele de burlane sunt recomandate în construcții, pentru ușurința cu care poți monta burlanele. Produsul este rezistent la coroziune. Acest colțar este realizat din metal de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate și etanșeitate. Pentru amenajări exterioare, acest colțar ajută la montarea burlanului, poate fi instalat simplu, de oricine.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Coturi
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 15
  • Diametru (cm): 9

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Coltar interior, maro 8016, lungime 150 mm, diametru 90 mm • Bravo face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5948988014761
Brand Bravo
Culoare Maro
Diametru 9 cm
Lungime 15 cm
Material Zinc
Tip produs Coturi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România