Coltar jgheab exterior, mahon 8016, lungime 150 mm, diametru 90 mm • Bravo

Cod produs: 100856868
De la 7800lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei
Garanție
15 ani

Detalii

Descriere

Colțarul exterior, de culoare mahon, este un element esențial al sistemului de scurgere al casei, montat pe colțurile exterioare ale acoperișului, pentru a modifica direcția fluxului de apă. Produsul este realizat din aluzinc, tablă laminată din oțel-carbon, tratată cu un strat de protecție pe ambele fețe. Compoziția este alcătuită din zinc 55%, aluminiu 43,4% și siliciu 1,6%. Cele trei materiale se combină perfect cu oțelul și generează o rezistență deosebită la coroziunea generată de umezeală. Colțarul exterior se folosește pentru jgheaburile de casă, având finisaj lucios. Materia primă din care este produs are o grosime de 0,50 mm, strat de protecție anticorozivă aluzinc 150 g/mp, iar sistemul este garantat timp de 15 ani.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Coturi
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Maro
  • Lungime (cm): 15
  • Diametru (cm): 9

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Coltar jgheab exterior, mahon 8016, lungime 150 mm, diametru 90 mm • Bravo face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5948988014792
Brand Bravo
Culoare Maro
Diametru 9 cm
Lungime 15 cm
Material Zinc
Tip produs Coturi
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România