Capac pentru jgheab, rosu, diametru 150 mm • Bravo

Cod produs: 100856858
De la 1400lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei
Garanție
15 ani

Detalii

Descriere

Capacul pentru jgheab de la Bravo are culoare roșie, diametrul de 150 mm și este un element esențial al sistemului de scurgere a apei de pe acoperiș. Capacul blochează evacuarea apei și a murdăriei la capetele libere ale jgheabului. Capacul este fabricat din metal zincat la cald, fiind protejat contra coroziunii. Finisajul lucios îl face ușor de integrat în orice decor și amenajare exterioară a acoperișului. Capacele de burlane și capacele pentru jgheaburi sunt recomandate în construcții pentru ușurința cu care poți monta burlanele. Acest capac este realizat din metal de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate și etanșeitate. Pentru amenajări exterioare, acest capac poate fi instalat simplu, de oricine.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Capace
  • Brand: Bravo
  • Material: Zinc
  • Culoare: Roșu
  • Diametru (cm): 8

Instrucțiuni: Capacul se montează la capătul jgheabului, introducând în orificii puțină pastă de silicon sau mastic. Ulterior se amplasează baza și se apasă urechea frontală pe marginea jgheabului, iar urechea din spate se va îndoi în partea din spate a jgheabului.

Produsul Capac pentru jgheab, rosu, diametru 150 mm • Bravo face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5948988014525
Brand Bravo
Culoare Rosu
Diametru 8 cm
Material Zinc
Tip produs Capace
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România