Burlan, rosu, lungime 2 m, diametru 87 mm • Wetterbest

Cod produs: 101008317
De la 4900lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Burlanul de culoare roșie, de la Wetterbest, are diametrul de 87 mm, lungimea de 2 m și este fabricat din metal acoperit cu strat de zinc de 275 g/mp. Burlanul este piesa metalică de colectare a apei de pe acoperiș, prin canalizare către burlan. Acest burlan e realizat din material de cea mai bună calitate, oferă impermeabilitate și etanșeitate. Produsul se montează simplu și rapid. Burlanul metalic, roșu, este rezistent la coroziune și este simplu de instalat de către oricine. Produsul se comportă foarte bine în timp și nu este afectat de rugină pe parcursul anilor de folosire. În orice proiect de amenajări exterioare acest burlan se instalează ușor și se asortează cu majoritatea acoperișurilor.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Burlane
  • Brand: Wetterbest
  • Material: Zinc
  • Culoare: Roșu
  • Lungime (cm): 200
  • Diametru (cm): 8.7

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Burlan, rosu, lungime 2 m, diametru 87 mm • Wetterbest face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791200183
Brand Wetterbest
Culoare Rosu
Diametru 8,7 cm
Lungime 200 cm
Material Zinc
Tip produs Burlane
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România