Bratara jgheab rosu

Cod produs: 101008330
De la 1400lei/buc
(TVA inclus)
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Ridica din magazin
Poti ridica comanda gratuit in 4 ore lucratoare
Livrare acasa
Incepand de la 25 lei

Detalii

Descriere

Brățara pentru susținerea burlanelor este fabricată din material metalic de calitate, fiind utilă pentru fixarea burlanelor. Forma o face practică și simplu de montat. Brățările pentru jgheab sunt utilizate pentru montajul burlanelor și jgheaburilor. Etanșările compensează expansiunea și contracția materialului și evită scurgerile. Brățara metalică este recomandată de specialiștii în construcții, pentru modul solid în care susține burlanele și jgheaburile. Este rezistentă la coroziune. Acest produs este fabricat din material protejat contra coroziunii, oferă impermeabilitate și etanșeitate. Pentru orice amenajare interioară, brățara ajută la montarea burlanului, poate fi instalată simplu, de oricine.

 

Avantaje şi beneficii

Simplu de montat

Rezistent

Specificaţii

  • Tip produs: Brățări
  • Brand: Bravo
  • Material: Metal
  • Culoare: Roșu

Instrucțiuni: La montaj se recomandă așezarea jgheaburilor pe cârlige fără a le fixa în siguranța cârligului. Capătul jgheabului trebuie să fie mai mare ca pazia laterală. Trebuie determinată exact poziția de fixare a racordului jgheab-burlan. După montarea segmentelor, poziționarea racordului jgheab-burlan și montajul coturilor, poți asambla jgheaburile în siguranța carligelor. La final, este recomandabil să faci o probă pentru verificarea funcționării impecabile a sistemului de evacuare a apei.

Produsul Bratara jgheab rosu face parte din Acoperisuri, secțiunea Constructii. Vezi mai multe produse similare în Jgheaburi si burlane. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe informații

Mai multe informații
EAN Code 5945791201364
Brand Bravo
Culoare Rosu
Material Metal
Tip produs Bratari
Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România