Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Amorsa universala pentru bitum, 750 ml

de la
2100
lei/buc
28 lei / l
loading spinner
* prețurile afișate conțin TVA
Alege magazinul pentru verificarea disponibilității
Ridicare din magazin
Gratis
Poți ridica comanda gratuit în 4 ore lucrătoare
Livrare acasă
de la 25 Ron
Selectează cel mai apropiat magazin de locația ta pentru cele mai joase costuri de livrare.

Tip de produs: Amorsă pentru bitum

Culoare: Negru

Acoperire (m²): 6-8m2

Material de construcţie: Bitum oxidat pe bază de solvent

Compatibilitate: Se poate utiliza pentru metal, beton, ciment, ardezie, şape uşoare din beton, membrană de izolaţie pentru acoperiş şi asfalt.

Informaţii cu caracter obligatoriu legal: Lichid şi vapori inflamabili. Poate fi fatal dacă este înghiţit şi pătrunde în căile respiratorii. Poate cauza greaţă sau ameţeli. Poate cauza leziuni la nivelul organelor prin expunere prelungită sau repetată. Toxic pentru viaţa acvatică, cu efecte de lungă durată. Expunerea repetată poate cauza uscarea sau fisurarea pielii. A se feri de căldură, suprafeţe fierbinţi, scântei, surse deschise de foc şi alte surse de aprindere. Este interzis fumatul în jurul produsului. Nu inhalaţi praf/vapori/gaze/aburi/picături în timpul aplicării. A se utiliza numai în exterior sau în zone bine ventilate. Purtaţi mănuşi de protecţie/îmbrăcăminte de protecţie/protecţie pentru ochi/protecţie pentru faţă. Solicitaţi recomandări medicale dacă nu vă simţiţi bine. Depozitaţi în zone bine ventilate. Menţineţi recipientul închis etanş.

Mărime ambalaj: 1

Număr de ambalaj: 1

Domenii de utilizare: Pentru o gamă largă de aplicaţii de acoperiş inclusiv izolaţii impermeabile, jgheaburi de dolie, verande, ferestre de fronton, acoperişuri plate şi în pantă

Scopul: Pregăteşte suprafeţele înainte de aplicarea produselor pentru acoperiş sau a benzii izolatoare.

Restricţie de utilizare: Consultaţi fişa cu date de siguranţă. Are un CONŢINUT VOC RIDICAT 25%-50%. VOC-urile (compuşii organici volatili) contribuie la poluarea atmosferei. Valoarea limită UE pentru acest produs (CAT A/h) este de 750gl (2007) / 750gl (2010). Acest produs conţine 480g/l VO.

Sfaturi de utilizare: Asiguraţi-vă că toate suprafeţele sunt curate, uscate şi fără ulei, unsoare, murdărie şi plante crescute liber. Aplicaţi cu pensula într-un strat uniform. Amorsa pentru bitum poate fi aplicată pentru a umezi uşor suprafeţele, dar nu aplicaţi în condiţii de umezeală sau când există condiţii slabe de uscare. Amorsa pentru bitum devine rezistentă la apă în 20-30 de minute. După amorsarea suprafeţelor de beton sau ale şapelor, este esenţial ca stratul de acoperire să fie complet lipsit de solvent şi, prin urmare, trebuie să se permită un timp de uscare în siguranţă de două ore.

Cod EAN: 5060382232562

Produsul Amorsa universala pentru bitum, 750 ml face parte din Acoperișuri, secțiunea Construcții. Vezi mai multe produse similare în Accesorii acoperișuri. Produsele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Amorsă pentru acoperişuri din bitum cu uscare rapidă ...