Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Comunicate

Brico Depôt te ajută să-ți pregătești casa de Paște

București, 22 aprilie 2019Brico Depôt România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de îmbunătățire a locuinței, te ajută să-ți pregătești din timp casa de Paște, cu soluții complete de curățenie și îmbunătățire a locuinței.

Credem că toată lumea ar trebui să aibă o locuință în care să se simtă bine, iar obiectivul Brico  Depôt este ca îmbunătățirea locuinței să devină accesibilă tuturor.

citește mai multe
Brico Depôt lansează gama de unelte electrice Erbauer EXT
 • Un singur acumulator, compatibil cu întreaga gamă de unelte electrice Erbauer EXT
 • Tehnologia inovatoare Keep Cool menține celulele acumulatorului reci, astfel încât să nu se supraîncălzească
citește mai multe
Brico Depôt vine mai aproape de clienți la nivel național, acum în 34 magazine
 • Acțiunile de transformare au fost gândite ținând cont de modul în care clienții își planifică proiectele de renovare și amenajare
 • Un nou slogan – „it’s good to be home”
 • O premieră:  catalogul „Idei pentru grădină și balcon”, inspirat din poveștile a 7 clienți,  disponibil exclusiv în magazine
citește mai multe
Brico Depôt lansează noul catalog cu soluții complete pentru încălzirea locuinței
 • În noul catalog Brico Depôt, profesioniștii, dar și clienții obișnuiți, pot descoperi produse destinate încălzirii locuinței
 • Noul catalog dă startul campaniei #AdioFrig și este disponibil în magazinele Brico Depôt, pe website sau în aplicația Brico Depôt
citește mai multe
Brico Depôt anunță campania de soldări meseriașe
 • În noul catalog Brico Depôt, profesioniștii și pasionații de bricolaj au la dispoziție mii de produse la reducere
 • Oferta de produse poate fi consultată atât în catalogul disponibil în magazine, cât și pe website sau prin aplicația Brico Depôt
citește mai multe
Brico Depôt deschide pop-up store-uri în 3 orașe și continuă strategia grupului de a transforma piaţa de amenajare a locuinţei din România
 • Publicul poate interacționa cu noile game de produse Brico Depôt în cadrul unor pop-up store-uri deschise în trei orașe
 • Pasionații de proiecte DIY pot participa la concursuri tematice
citește mai multe
Prețuri răcoritoare și amenajări de vară la Brico Depôt

Brico Depôt dă startul amenajărilor de vară și a atmosferei de vacanță, iar temele nautice în culori diafane îi cuceresc și îi inspiră pe iubitorii de amenajari interioare și exterioare. Oricare ar fi stilul pentru care optezi, la Brico Depôt poți alege din 12.500 de produse, astfel încât să îți pregătești locuința pentru temperaturile caniculare.

citește mai multe
Brico Dépôt lansează Catalogul 2017, dedicat meșterilor și profesioniștilor în bricolaj

Brico Dépôt lansează cea de-a doua ediție a celui mai amplu catalog de pe piața de bricolaj din România, dedicat profesioniștilor și amatorilor DYI. #Catalogul 2017 este o premieră la nivel național, reunind în paginile sale întreaga gamă de produse aflate pe rafturile din depozite. 12.500 de produse esențiale – grădină, materiale de construcții, instalații, renovare și amenajare.

citește mai multe
Kingfisher lansează la nivel internațional noua gamă unificată pentru soluții outdoor

Primăvara aceasta Kingfisher lansează noua gamă unificată la nivel internațional, dedicată celor care vor să ofere o nouă dimensiune locuinței lor. Gama cuprinde soluții inovatoare outdoor, produse concepute pentru design-ul practic al grădinii.

citește mai multe
Noul catalog Brico Dépôt aduce primăvara în casa ta

București, 10 martie 2017. Luna martie face trecerea de la zilele mohorâte la cele frumoase, primavara iși intră în drepturi, iar noul sezon este la start. Brico Dépôt lansează în noul său catalog o gamă de articole pentru construcții, amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit, ce te ajută să îți pregătești locuința exact cum îți dorești tu!

citește mai multe
Brico Dépôt România sistează colaborarea cu Schweighofer

Bucuresti, 09 Martie 2017. Brico Dépôt România a sistat aprovizionarea cu produse din lemn provenind de la producătorul austriac Holzindustrie Schweighofer.

citește mai multe
Brico Dépôt România își asumă obiective de sustenabilitate și minimizare a riscurilor de tăieri ilegale de păduri împreună cu WWF!

București, miercuri 14 decembrie 2016 WWF va dezvolta împreună cu Brico Dépôt România o platformă ce va cuprinde informațiile esențiale pentru ca furnizorii de lemn să evite achiziționarea lemnului provenit din exploatări ilegale, păduri virgine sau din păduri cu valoare ridicată de conservare.

citește mai multe
Brico Dépôt îți pregătește Sărbători de poveste la prețuri de depozit!

București, 22 noiembrie. Încet-încet, iată-ne din nou în pragul sărbătorilor de iarnă. Prinşi în iureşul pregătirilor, ne amintim că trebuie să pregătim casa cu grijă, astfel încât să fie o încântare pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici! Brico Dépôt te aşteaptă şi de această dată cu o gamă variată de articole de sezon la Stop Preţ.

 

citește mai multe
Cu Brico Dépôt, iarna te găsește pregătit!

București, 4 noiembrie 2016. Luna noiembrie face trecerea de la zilele frumoase de toamnă blândă la vremea rece, care ne va ține mai mult în casă. La Brico Dépôt, gama articolelor pentru construcții și amenajări exterioare și interioare, la prețuri de depozit, te ajută să îţi pregăteşti locuința pentru iarnă.

citește mai multe
Alege soluțiile de încălzire perfect adaptate bugetului tău!

București, 14 octombrie. Ultima lună de toamnă este cel mai bun moment să alegem sistemele de încălzire ce reduc substanțial costul facturilor de utilități din perioada rece. Iar cum meșterii precauţi aleg întotdeauna cele mai bune soluții, Brico Dépôt a pregătit o gamă esențială de produse pentru încălzire, dar și unelte electroportative, obiecte sanitare, articole de grădină și bucătării.

citește mai multe
Brico Dépôt îți pregătește casa de iarnă!

București, 23 septembrie. Zilele de toamnă dau tonul amenajărilor și renovărilor ce îţi pregătesc locuinţa pentru intrarea în sezonul rece. Și pentru ca proiectele tale să se încadreze în prognoza favorabilă, Brico Dépôt te așteaptă cu o gamă esențială de sisteme de încălzire și acoperișuri solide pentru o casă durabilă.

citește mai multe
Brico Dépôt începe toamna cu prețuri la roșu

București, 2 septembrie 2016.  În această toamnă, Brico Dépôt îţi aduce „Preţuri la roşu”, în noul catalog dedicat proiectelor tale de construcţii, amenajări şi renovări! 

citește mai multe
Alege-ți din timp uneltele necesare proiectelor de toamnă

București, 12 august 2016.  Deși suntem în luna august, am început deja să ne gândim la toamnă. Fie că pregătim via de cules sau amenajăm locuința, la Brico Dépôt găsim în această perioadă produse dedicate proiectelor interioare și exterioare, la cele mai mici prețuri.     

citește mai multe
Brico Dépôt: prețuri de depozit pentru șantierul tău

București, 29 iulie 2016. Meșterii prevăzători își cumpără din timp produsele necesare pentru amenajări viitoare. Acum e momentul pentru achiziționarea instalațiilor electrice și a finisajelor, astfel încât casa ridicată la roșu să fie gata până la venirea toamnei.    

citește mai multe
Brico Dépôt: soluții pentru casă de la A la Z

București, 15 iulie 2016. În luna iulie, canicula se instalează de la primele ore ale dimineții, însă pe șantiere munca e în toi. Meșterii își aleg materialele din timp și cu grijă, astfel încât să aibă totul la îndemână și să poată începe ziua de lucru în forță. Brico Dépôt le ușurează misiunea, oferindu-le soluții complete și eficiente, la cele mai mici prețuri, pentru ca proiectele să fie gata înainte de venirea toamnei. 

citește mai multe
Brico Dépôt schimbă data de apariţie a cataloagelor bilunare Produsele Stop Preţ vor fi disponibile începând cu ziua de sâmbătă

București, 30 iunie 2016. Prima zi de weekend devine prima zi de shopping! Din această lună, catalogul Brico Dépôt va fi disponibil în depozitele din toată țara începând cu ziua de sâmbătă, astfel încât produsele „Stop preț” să fie accesibile tuturor.  

citește mai multe
Brico Dépôt îngheață vara cu soluții de climatizare la prețuri de depozit

București, 17 iunie 2016. A doua parte a lunii iunie aduce la Brico Dépôt produse destinate confortului termic, amenajărilor interioare și exterioare, dar și construcțiilor și proiectelor de bricolaj.  

citește mai multe
Brico Dépôt introduce indicatorul „Stop Preț” la produsele din depozite și în cataloagele bilunare de trafic

București, 3 iunie 2016.  Odată cu sosirea verii, Brico Dépôt spune ‘’Stop preț’’ produselor din gamele esențiale, materiale de construcții, bricolaj, mobilier și accesorii de baie, bucătărie și amenajări exterioare. Sub acest nou concept, profesioniștii și amatorii în bricolaj vor găsi pe rafturile din depozite și în cataloagele de trafic, articole disponibile periodic, la momentul potrivit, în cantităţi limitate, la cele mai mici preţuri.

citește mai multe